Vragen over ons? 072 - 512 19 86 alkmaar@deslaapzaak.nl

 • Ruim
  assortiment
 • 1.500 m2
  showroom
 • Top merken
  en kwaliteit

Ubica

De wakkere keuze in slapen: Ubica® is een unieke collectie waar stijl en rust elkaar vinden.

Ubica

Al sinds 1926 staat Ubica garant voor kwalitatief slaapcomfort. Het bedrijf is onderdeel van de Recticel Groep en produceert matrassen, boxsprings, lattenbodems, ergonomische hoofdkussens en accessoires. Ubica® is een unieke collectie waar stijl en rust elkaar vinden. De wakkere keuze in slapen!

De Slaapzaak in Alkmaar is dealer van Ubica en verzorgt het advies, de levering en de garantie met betrekking tot de Ubica® collectie. U kunt in onze beddenspeciaalzaak uitgebreid de verschillende slaapsystemen testen. Wij beantwoorden graag al uw slaapvragen.

Ubica matrassen

Onder de naam Blue levert Ubica een collectie matrassen die helemaal bij u past. Ubica® matrassen zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën, de beste materialen en zien er aantrekkelijk uit. U kunt kiezen uit BlueRiver Bultex®, een hypoallergene matras opgebouwd uit een comfortabele 7-zone Pocketvering, afgedekt met Bultex® schuim of de BlueRiver Latex met dezelfde opbouw, maar dan afgedekt met latex. Ubica BlueSea matrassen zijn leverbaar als 5-zone verenkern, waarbij de keuze bestaat uit de BlueSea Latex (afgedekt met latex en de hoes is doorstikt met Climafeel®) en BlueSea Sensus (afgedekt met geprofileerd Sensus® schuim en de hoes is doorstikt met Sensus®).

Ubica hoofdkussen

Goede hoofdkussens zorgen ervoor dat uw hals- en nekwervels in een rechte lijn zijn met de ruggenwervels. De Slaapzaak adviseert u graag over het Ubica® hoofdkussen dat het beste bij u past. Leverbaar zijn de hoofdkussens Ubica Natural (natuurlatex), Ergo Natural (ergonomisch natuurlatex), Ergo Sensus® (ergonomisch hoofdkussen in visco-elastisch schuim), Micro Gel® (anti-allergisch, isolerend en thermoregulerend) en Micro Gel® Sensus®. Laatstgenoemde zijn de toppers in het assortiment van Ubica®: Micro Gel hoofdkussens met een comfortlaag in visco-elastisch schuim voor een perfecte ventilatie.

Ubica boxsprings

De BlueBox boxsprings van Ubica® combineren hoofdbord, matrassen, stoffen, poten en natuurlijk de boxspring zelf. Alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar. Een hoog gevoel van comfort, verzorgde afwerking en een frisse stijl. U kunt kiezen uit de Ubica® BlueBox Basic, de BlueBox Space (hoge boxspring met kern van Bonnellveren), BlueBox Comfort (vlakke boxspring met kern van pocketveren) en de BlueBox Premium (hoogwaardige uitvoering). De Ubica® Bluebox Comfort en Premium zijn ook leverbaar in een uitvoering die elektrisch verstelbaar is.

Ubica lattenbodems

Een wakkere keuze in slapen is het combineren van een Ubica® matras met een Ubica® lattenbodem. Beiden zijn ontwikkeld vanuit dezelfde visie op ergonomisch slapen en bieden een perfecte ondersteuning van het hele lichaam. Ubica® levert lattenbodems onder de naam Modia, die bestaan uit 30 paargewijs gemonteerde latten voor optimaal slaapcomfort, en Bultex® Multiform met 42 latten die zorgen voor een nauwkeurige ondersteuning en optimale ventilatie. Beide Ubica® lattenbodems bieden overal gelijkmatige ondersteuning in een tweepersoonsbed.

Ubica bedden

Er bestaan twee series bedden van Ubica®. De Modular is een bed dat groter is dan het lijkt. Het ultralicht bedkader is makkelijk te monteren én geschikt voor elke bedbodem. Afgewerkt in hoogglans- of houtuitvoering. Leverbaar zijn de Ubica® Modular H1 (zonder hoofdbord), Modular H3 (halfhoog hoofdbord) en de Modular H4 met hoog hoofdbord. De Outline is een serie Ubica® bedden met hoogwaardig slaapcomfort in een strak design. Afhankelijk van persoonlijke smaak en voorkeur kunt u kiezen uit een hoge boxspring met topper of een lage boxspring met matras.

Adresgegevens

 • Huiswaarderplein 11C
  (Naast BCC)
 • 1823 CP Alkmaar
 • tel: 072 - 512 19 86
 • fax: 072 - 512 92 77
 • alkmaar@deslaapzaak.nl
ga naar contact

Openingstijden

 • 13:00 - 17:30Maandag:
 • 09:30 - 17:30Dinsdag:
 • 09:30 - 17:30Woensdag:
 • 09:30 - 21:00Donderdag
 • 09:30 - 17:30Vrijdag:
 • 09:30 - 17:00Zaterdag:
 • 12:00 - 17:00 Zondag*:

*alle zondagen geopend!