Vragen over ons? 072 - 512 19 86 alkmaar@deslaapzaak.nl

 • Ruim
  assortiment
 • 1.500 m2
  showroom
 • Top merken
  en kwaliteit

Norma

Matrassen- en beddenmakers sinds 1884. Nederlandse kwaliteit en design. Uw nachtrust is het werk van Norma.

Norma

Ooit in 1884 begonnen als “Stoomfabriek tot bereiding van bedveeren en kapok, AA van Aarsen & Zn” is Norma 130 jaar later uitgegroeid tot toonaangevende producent van boxsprings en matrassen. Niet voor niets luidt de slogan van Norma "Uw nachtrust is ons werk".

Een groot deel van de productie die in Boxmeer plaatsvindt, is nog steeds handwerk. Dat geldt bij Norma trouwens voor het hele proces: van ontwerp en productie tot verkoop en service is gebaseerd op hoge eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Als u voor de inrichting van uw slaapkamer heeft gekozen voor Norma en iets voldoet niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan wordt dat snel en goed voor u opgelost. Slaapcomfort is immers geen wetenschap, maar een persoonlijke belevenis. Misschien slaapt u namelijk liever op een iets hardere matras, of juist een iets zachtere. Misschien wel wat koeler of juist iets warmer. Bij De Slaapzaak proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren.

Norma matrassen

Het is natuurlijk de bedoeling dat u 's nachts herstelt van de inspanningen van overdag en dat u weer energie opdoet voor de volgende dag. Een goede nachtrust is dan ook van groot belang. Een goede matras met een juiste matrasdrager is daarvoor essentieel: een combinatie die uw lichaam op alle plaatsen voldoende dient te ondersteunen. Als u denkt aan matrassen met een gelijkmatige ondersteuning, een goede ventilatie en vochtregulatie en uw persoonlijke voorkeur voor stevig, zacht en comfort, denk dan aan de complete collectie Norma matrassen voor uw slaapkamer!

Norma Brezza®

Dankzij uitstekende ventilatie en vochtregulatie, de nieuwste hightech materialen en een bijzondere kern bieden Norma Brezza® matrassen het ultieme slaapcomfort. Elke Brezza® matras is behandeld met Aegis Premium®; een hightech coating die zorgt voor een omgeving waarin micro-organismen als bacteriën, schimmels en de huisstofmijt zich niet kunnen ontwikkelen en daardoor de perfecte vochtregulering biedt. Norma Brezza® matrassen zijn 23 cm hoog en verkrijgbaar als pocketvering-, combispring-, latex- en draagschuimmatras. U kunt zelf de afdeklaag kiezen.

Norma Solara

De Norma Solara Combispring 20 Latexmatras wordt al een aantal jaren als beste getest door de Consumentenbond! Norma is daar terecht trots op, omdat de Combispring® een innovatie is waarin de beste eigenschappen van alle bekende soorten matrassen zijn samengebracht; 20 cm hoog en leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. U kunt kiezen uit lichtere en donkere kleuren van de matrashoes en de afdeklaag van uw voorkeur, waaronder een antiallergische uitvoering. Norma Solara matrassen zijn uitermate hygiënisch en hebben ademende stof die zacht aanvoelt.

Norma Young

Speciaal voor actieve tieners en starters heeft Norma matrassen ontwikkeld van comfortschuim; stoeibestendig, veerkrachtig en licht van gewicht. Gemaakt van materialen met ventilerende en vochtregulerende. Dankzij de aantrekkelijke prijzen kun je op Norma Young matrassen ook financieel uitgerust wakker worden. Leverbaar in uitvoeringen van 16 cm hoog met luxe dubbeldoeksbekleding, antiallergisch en 3-zijdig afritsbaar. 

Norma Edition7

Aantrekkelijk geprijsde actie matrassen. Dankzij de pocketvering flexibel en buigzaam. Volgt perfect u lichaamsvorm. Norma Edition7 matrassen zijn 23 cm hoog en verkrijgbaar in de uitvoeringen soepel, medium en stevig en zowel in border- als hoesuitvoering. Voor de 80x200 cm en 70x200 cm matrassen heeft De Slaapzaak regelmatig speciale aanbiedingen. Bel of mail ons voor de actuele actie of kom langs in onze beddenspeciaalzaak in Alkmaar.

Norma matrasdragers

Samen met de matras zorgt de matrasdrager voor de juiste ondersteuning van uw lichaam. Norma heeft diverse soorten in programma: boxsprings, schotelbodems en lattenbodems. Voor nog meer comfort en gemak zijn er ook hand- en elektrische verstelbare uitvoeringen.

Norma boxsprings

Norma boxsprings zijn comfortabel en ondersteunen het lichaam gelijkmatig. Als specialist maakt Norma zowel de echte boxsprings (de naam voor de bedbodem) als boxspringcombinaties van bedbodem, matras, topper, hoofd- en voetbord. Zowel vlakke als elektrische verstelbare boxsprings. En als u twee Norma boxsprings tegen elkaar plaatst voelt u geen harde rand in het midden. Leverbaar in diverse stoffen en kleuren in de collecties Timeless, Nordic Explore, Single For 1, Profile, Classic en Linea Ferrara.

Norma schotelbodems

De perfect ventilerende en duurzame schotelbodems volgen nauwkeurig de vormen van uw lichaam. Ze zijn verkrijgbaar in een vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare uitvoering. De Slaapzaak adviseert u graag voor de combinatie met de ideale Norma matras.

Norma lattenbodems

Verend over de volle breedte: de Norma lattenbodems Restoflex en Triflex bestaan uit beuken latten die zijn opgehangen in kantelbare rubberen kappen, die doorlopen tot op de zijkanten. Verkrijgbaar in vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare uitvoering. De Slaapzaak adviseert u graag voor de combinatie met de ideale Norma matras.

Norma toppers

Een topper is de comfortlaag waarop u ligt; het bovenste deel van de opbouw die dient als extra aanvulling op uw matras. Norma toppers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: koudschuim, traagschuim, latex, minipockets en techno toppers. U kunt kiezen uit twee enkele of splittoppers. Bij de Norma boxspringset collecties Timeless, Nordic Explore, Profile en Single For 1 Deco zijn de toppers inclusief.

Norma boxspringsets

Dé complete oplossing voor de inrichting van uw slaapkamer. In de Norma boxspringsets zijn bedbodem, matras en topper samengebracht voor optimaal slaapcomfort. U hebt de keuze uit verschillende sets en kunt deze afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren in stoffen, kleuren en comfort.

Norma Timeless Jubileum vanaf € 1699,-

Aanbevolen door de Consumentenbond en de meest gevraagde boxspring van Nederland: Norma Timeless. Deze boxspringset bestaat uit een bedbodem, een matras en een topper. Na een nacht slapen op de Norma Timeless staat u uitgerust op danzij de diepe vering van de opbouw die het lichaam nauwgezet volgt en overal ondersteunt. De Norma Timeless collectie bestaat uit verschillende modellen: Entrada, No 1, Flow en Select. De Slaapzaak adviseert u graag welke Norma boxspring het beste bij uw wensen past.

Norma Timeless Select vanaf € 2099,-

Norma Timeless Maginifique vanaf € 2799,-

Adresgegevens

 • Huiswaarderplein 11C
  (Naast BCC)
 • 1823 CP Alkmaar
 • tel: 072 - 512 19 86
 • fax: 072 - 512 92 77
 • alkmaar@deslaapzaak.nl
ga naar contact

Openingstijden

 • 13:00 - 17:30Maandag:
 • 09:30 - 17:30Dinsdag:
 • 09:30 - 17:30Woensdag:
 • 09:30 - 21:00Donderdag
 • 09:30 - 17:30Vrijdag:
 • 09:30 - 17:00Zaterdag:
 • 12:00 - 17:00 Zondag*:

*alle zondagen geopend!