Vragen over ons? 072 - 512 19 86 alkmaar@deslaapzaak.nl

 • Ruim
  assortiment
 • 1.500 m2
  showroom
 • Top merken
  en kwaliteit

M Line

Bij MLINE draait alles om de optimale nachtrust. Aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten.

M Line

Iedere dag uitgerust opstaan en optimaal presteren! Dat kan door te slapen op MLINE. Aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten. MLINE zorgt ervoor dat u energiek en fris opstaat. Sleep well, move better.

Niet voor niets heeft MLINE haar naam verbonden aan de sportwereld. Onder het motto 'Medailles win je in bed' is de fabrikant van matrassen, kussens, bedtextiel, toppers, bedbodems en boxsprings een samenwerking aangegaan met NOC*NSF. De sportkoepel onderschrijft hiermee het belang van goede nachtrust tijdens de jacht op medailles tijdens de Olympische Spelen. Bekende Nederlandse topsporters als judoka Dex Elmont, tennisser Thiemo de Bakker, voetballer Siem de Jong, hockeyster Eva de Goede en wielrenners Bauke Mollema, Lars Boom en Laurens ten Dam slapen op MLINE.

MLINE matrassen

Onder de naam Slow Motion levert MLINE een complete serie matrassen die een goede nachtrust garanderen. De matrassen bestaan uit visco elastische schuim met een HR schuim basis. Het visco elastische schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en reageert snel. Hierdoor voelen de Slow Motion-matrassen direct comfortabel aan. Draaien in bed en uit bed stappen gaat daardoor makkelijker. De ingebouwde comfortzones zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom.

*Nieuw de HYBRID M Line Slow Motion matras

M Line introduceert nu de nieuwe HYBRID M Line Slow Motion matras met infused Slowmotion Gel: een unieke combinatie van traagschuim, pocketveren en iSM-Gel®.
Een Slow Motion matras uit de nieuwe HYBRID Series van M Line combineert een goede ondersteuning van een pocketveer met het comfort van visco-elastisch schuim. De visco-elastische schuimlaag van de matrassen uit de HYBRID Series van M Line zijn voorzien van het revolutionaire infused Slow Motion-Gel.
Het innovatieve iSM-Gel® voegt het comfort van gel met een opencellig viscoelastisch schuim, waardoor de ventilatie van de matras uitstekend is.
De matrassen uit de HYBRID Series van M Line geven een goede ondersteuning, perfecte drukverdeling en een optimale ventilatie.
Het visco-elastisch schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam.
Door de unieke samenstelling voelen de Slow Motion matrassen direct comfortabel aan en kost het uit bed stappen en het draaien in bed minder kracht.
De ingebouwde comfortzones zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom.
De matrassen uit de HYBRID Series van M Line geven, zonder tussentijdse aanpassing van de matras, te allen tijde een goede ondersteuning.
Zelfs bij veranderende, fysieke en klimatologische omstandigheden zorgen de matrassen uit de nieuwe HYBRID Series van M Line voor een optimale nachtrust.
De nieuwe HYBRID Series van M Line.
Sleep Well. Move Better.

MLINE hoofdkussens

De hoofdkussens van MLINE zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende consument. Vorm en uitsparingen zorgen voor een stabiele ligging en optimale bloedcirculatie. MLINE produceert en levert verschillende soorten hoofdkussens: Athletic Pillow, Wave Pillow, Energy Pillow, Kidz Pillow en Travel Pillow. Alles soorten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, waarbij gekozen kan worden op basis van persoonlijke voorkeuren, lichaamsbouw en de hardheid van het matras. Als beddenspeciaalzaak adviseren wij u graag.

MLINE toppers

Onder de namen Intense en Athletic levert MLINE toppers die elke vergelijking succesvol kunnen doorstaan. Topmatras Intense heeft drukverlagende eigenschappen die ieder matras comfortabeler maken. Ook verkrijgbaar met een dubbele split. De royale dikte van de topper zorgt ervoor dat te harde matrassen soepeler aanvoelen. Topmatras Athletic kan overal mee naar toe worden genomen. De drukverlagende Visco-schuimlaag is bij deze topmatras in de hoes meegestikt. De ondersteuning komt van ultra ventilerend HR schuim dat altijd weer in zijn oude vormt terugveert. De MLINE toppers zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

MLINE bedbodems

De Multi Motion I onderscheidt zich van andere bedbodems door goede ventilatie en uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem. Deze MLINE bedbodem biedt een prima ondersteuning aan elke matras. Zowel verkrijgbaar als zelfstandige bedbodem als inleg bedbodem. Leverbaar in een vlakke uitvoering en als elektrische bedbodem, standaard uitgevoerd met draadloze afstandsbediening. Dankzij de constructie kan de bodem worden versteld zonder draagarmen. motoren en kabels zijn niet zichtbaar. De MLINE Multi Motion 1 is leverbaar met een ruime keuze aan opties en accessoires.

Adresgegevens

 • Huiswaarderplein 11C
  (Naast BCC)
 • 1823 CP Alkmaar
 • tel: 072 - 512 19 86
 • fax: 072 - 512 92 77
 • alkmaar@deslaapzaak.nl
ga naar contact

Openingstijden

 • 13:00 - 17:30Maandag:
 • 09:30 - 17:30Dinsdag:
 • 09:30 - 17:30Woensdag:
 • 09:30 - 21:00Donderdag
 • 09:30 - 17:30Vrijdag:
 • 09:30 - 17:00Zaterdag:
 • 12:00 - 17:00 Zondag*:

*alle zondagen geopend!