Vragen over ons? 072 - 512 19 86 alkmaar@deslaapzaak.nl

 • Ruim
  assortiment
 • 1.500 m2
  showroom
 • Top merken
  en kwaliteit

Auping

Auping nights, better days: 125 jaar Nederlandse kwaliteit, duurzaam, inspiratie en persoonlijk advies.

Auping

Koninklijk slapen. Dat klinkt aantrekkelijk. Auping maakt het mogelijk. Vorstelijk zelfs, want in 1988 kreeg het bedrijf bij het 100-jarig bestaan het predicaat koninklijk toebedeeld.

De geschiedenis van Auping is indrukwekkend. In 1888 ontwikkelde Johannes Auping, smid te Deventer, in opdracht van de directeur van het ziekenhuis een bedbodem die meer hygiëne bood dan de bestaande bedden. Een jaar later werd gestart met de productie van bedbodems die bestaan uit gedraaide, in elkaar gevlochte ijzerdraden in een ijzeren frame. Het bedrijf begint al in de jaren '30 van de vorige eeuw met marketing. In 1961 volgt de eerste verstelbare bedbodem, in 1973 de Auping Auronde en in 1998 de boxspring. Sinds de eeuwwisseling legt Auping zich toe op innovatie, topkwaliteit en duurzaamheid. 

Auping bedden

Met een Auping bed bent u verzekerd van goede ventilatie. Na elke nacht weer klaar voor een energieke dag. Auping Nights, Better Days. Naast de bekende Auronde (tijdloos design) levert Auping ook de Original (de kracht van de perfecte basis), de Essential (eigentijds en duurzaam design), Match (maakt uw stijl compleet) en de Royal (het paradepaardje).

Auping boxsprings

De Auping boxspring is op alle mogelijke manieren aan te passen en uit te breiden. En de spiraalbodem staat garant voro een goede ventilatie. U kunt kiezen uit de Auping Dublin (stoer en tijdloos), de AVS boxspring (stijlvol en comfortabel), de Criade (de Auping onder de boxsprings) en de warme uitstraling van de Kiruna.

Auping matrassen

Wist u dat uw lichaam gemiddeld vier weken nodig heeft om te wennen aan een nieuwe matras? Auping geeft u wat meer tijd en daarom kunt u tijdelijk 90 nachten proefslapen! Op een goed matras, dat uw lichaam overal op de juiste manier ondersteunt, zodat uw lichaam optimaal kan herstellen tijdens de slaap. Op een comfortabel Auping matras of op een topmatras (topper).

Auping bedbodems

Hier is het voor Auping 125 jaar geleden allemaal mee begonnen: de productie van spiraalbodems, inmiddels uitgegroeid tot een assortiment bedbodems met uitstekende ventilatie en een bijzonder goede ondersteuning van het lichaam door de meer dan 10.000 drukpunten. Leverbaar zijn de vlakke spiraalbodem, de handverstelbare versie, de 1-motorige spiraalbodem, de 2-motorige versie en de 3 motorige Auping spiraalbodem.

Auping bedtextiel

De manier waarop een bed is opgemaakt bepaalt de sfeer van de slaapkamer. Auping heeft een eigen lijn dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens, moltons, dekbedovertrekken, sierkussens en spreien. Dit bedtexiel is ontwikkeld door Beddinghouse. 

Auping accessoires

Slaapkamerkasten en nachtkastjes maken het assortiment van Auping compleet. U kunt kiezen uit de Siria nachttafeltjes, nachtkastjes met lade, de versie met 2 lades en nachtkastjes met 3 lades, kledingkasten en ladenkasten.

Auping beddenspeciaalzaak Alkmaar

Met zoveel Auping producten mag u De Slaapzaak gerust een Auping beddenspeciaalzaak noemen. Naast het grote assortiment geven wij u graag een persoonlijk advies en kunt u alle bedden, boxsprings en matrassen testen en vergelijken. U bent van harte welkom in Alkmaar!

Adresgegevens

 • Huiswaarderplein 11C
  (Naast BCC)
 • 1823 CP Alkmaar
 • tel: 072 - 512 19 86
 • fax: 072 - 512 92 77
 • alkmaar@deslaapzaak.nl
ga naar contact

Openingstijden

 • 13:00 - 17:30Maandag:
 • 09:30 - 17:30Dinsdag:
 • 09:30 - 17:30Woensdag:
 • 09:30 - 21:00Donderdag
 • 09:30 - 17:30Vrijdag:
 • 09:30 - 17:00Zaterdag:
 • 12:00 - 17:00 Zondag*:

*alle zondagen geopend!