Vragen over ons? 072 - 512 19 86 alkmaar@deslaapzaak.nl

  • Ruim
    assortiment
  • 1.500 m2
    showroom
  • Top merken
    en kwaliteit

Beddenspeciaalzaak voor een complete slaapkamer

De Slaapzaak is dé beddenspeciaalzaak voor een complete inrichting van uw slaapkamer. In onze grote showroom in Alkmaar vindt u onder meer bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, beddengoed, slaapkamer meubels, nachtkastjes en accessoires van verschillende merken en in een groot aantal afmetingen en kleuren. Klik op de productcategorieën voor meer informatie.

Matrassen

Traagschuim, 3D- en latex matrassen met pocketvering. Bekende merken als Auping, Eastborn, Norma en MLINE altijd snel leverbaar.

Bedbodems

Een goede bedbodem garandeert samen met een ventilerende matras een frisse en comfortabele nachtrust. Ook verstelbare bedbodems.

Bedden

Bedden testen, vergelijken of kopen? Bezoek onze grote speciaalzaak in Alkmaar! Een showroom vol Auping, Norma, MLINE en andere merken.

Beddengoed

Hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken van Polydaun, Ubica en Silvana. Bij De Slaapzaak vindt u een compleet assortiment beddengoed.

Boxsprings

Meer dan de helft van alle verkochte bedden in Nederland is tegenwoordig een boxspring. Eigenlijk is een boxspring een combinatie van twee matrassen.

Ledikanten en nachtkastjes

Bij De Slaapzaak doet u inspiratie op voor uw complete slaapkamer! Bekijk in onze speciaalzaak ook de nachtkastjes en slaapkamer meubels.