Vragen over ons? 072 - 512 19 86 alkmaar@deslaapzaak.nl

  • Ruim
    assortiment
  • 1.500 m2
    showroom
  • Top merken
    en kwaliteit

Wij zijn gewoon geopend!

Wij zullen uiteraard ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Ook zullen wij extra maatregelen treffen wat betreft de hygiëne!

Misschien staat u er niet altijd bij stil, maar u brengt een derde deel van uw leven door in uw slaapkamer. Ontspanning, nachtrust en romantiek: de slaapkamer draagt belangrijk bij aan uw energie voor overdag. Dankzij comfortabele bedden, gezonde matrassen en zacht bedlinnen zult u zich 's ochtends weer helemaal uitgerust voelen. Bij De Slaapzaak vindt u alle bekende merken als Auping, Eastborn en MLINE én inspiratie voor de inrichting van uw slaapkamer. Wij begroeten u graag in onze grote showroom in Alkmaar.

lees meer

Producten

Matrassen

Traagschuim, 3D- en latex matrassen met pocketvering. Bekende merken als Auping, Eastborn, Norma en MLINE altijd snel leverbaar.

Bedbodems

Een goede bedbodem garandeert samen met een ventilerende matras een frisse en comfortabele nachtrust. Ook verstelbare bedbodems.

Bedden

Bedden testen, vergelijken of kopen? Bezoek onze grote speciaalzaak in Alkmaar! Een showroom vol Auping, Norma, MLINE en andere merken.

Beddengoed

Hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken van Polydaun, Ubica en Silvana. Bij De Slaapzaak vindt u een compleet assortiment beddengoed.

Boxsprings

Meer dan de helft van alle verkochte bedden in Nederland is tegenwoordig een boxspring. Eigenlijk is een boxspring een combinatie van twee matrassen.

Ledikanten en nachtkastjes

Bij De Slaapzaak doet u inspiratie op voor uw complete slaapkamer! Bekijk in onze speciaalzaak ook de nachtkastjes en slaapkamer meubels.

meer producten

Nieuws

Lees alles over aanbiedingen en de nieuwste bedden, boxsprings en matrassen. Ook voor actuele informatie over De Slaapzaak in Alkmaar. Klik voor berichten van minder recente datum op ‘meer nieuws’

05

apr

Openingstijden

Wij zijn op Goede vrijdag geopend van 9.30 tot 17.30 uur, 1e Paasdag zijn wij gesloten en op 2e Paasdag staan wij weer graag voor u klaar van 12.00 tot 17.00 uur. Wij wensen u fijne dagen.

02

apr

Voorlopig geen Koopavond meer

I.v.m. het corona-virus houden wij voorlopig geen Koopavond meer.

meer nieuws